Bình luận, Chiến tranh, Do Thái, Khảo luận, Trung Đông

Biên niên sử bỏ túi về xung đột Israel – Palestine: Từ góc nhìn công pháp quốc tế – Nguyễn Quốc Tấn Trung

1 Comments

15/5/2021

Cuộc tranh chấp điển hình nhất, dai dẳng nhất về chủ quyền lãnh thổ.

Bản đồ khu vực Israel – Palestine hiện nay. Ảnh: sbs.com.au.

Lịch sử xung đột giữa người Israel và người Palestine có lẽ là một câu chuyện có nhiều góc nhìn phân cực còn hơn cả chiến tranh Việt Nam, theo nhận định riêng của người viết. Cách một người hiểu về xung đột này hoàn toàn lệ thuộc vào việc người đó có cảm tình với người Do Thái hay với thế giới Arab.

Tranh chấp Israel – Palestine được xem là cuộc tranh chấp điển hình nhất, nhưng dai dẳng nhất liên quan đến chủ quyền quốc gia, biên giới, xung đột vũ trang và phi thực dân hóa… trong quan hệ quốc tế. Trong bài viết này, người viết hy vọng cung cấp được một lượng thông tin vừa phải, được trung tính hóa qua lăng kính pháp luật quốc tế, nhằm góp phần giúp các cuộc thảo luận tại Việt Nam về chủ đề này mang tính xây dựng hơn.

Người viết nhận thức được rằng các yếu tố đồng minh và địa chính trị, như việc Israel là bạn “vào sinh ra tử” của Hoa Kỳ tại Trung Đông, và việc Palestine là anh em “giọt máu đào” của cả Liên Hiệp Arab (Arab League) lẫn Tổ chức Hợp tác Hồi giáo (Islamic Cooperation Organization – ICO) hùng mạnh là lý do quan trọng khiến cho xung đột giữa hai thực thể kéo dài đến tận ngày nay. 

Tuy nhiên, chỉ biết cúi đầu chấp nhận trước tư duy “cá lớn nuốt cá bé” chưa bao giờ là cách mà lịch sử, pháp luật và sự tiến bộ của nhân loại chuyển động, tiến hóa. Có hiểu biết và có nhìn nhận sâu sắc về sự kiện này thông qua lăng kính pháp lý mới có thể giúp người Việt Nam nhìn nhận nghiêm túc hơn về công lý quốc tế và một trật tự pháp lý quốc tế bình đẳng.

1. Israel và Palestine có danh nghĩa gì trong pháp luật quốc tế? 

Có thể sẽ có học giả mang hai học thuyết là thuyết cấu thành (constitutive theory) và thuyết tuyên bố (declaratory theory) để bàn về tính chính danh và sự tồn tại của một quốc gia.

Thuyết cấu thành cho rằng một thực thể chính trị chỉ có thể được xem là một quốc gia nếu nó được các quốc gia khác công nhận. Tuy nhiên, thuyết này đã quá lỗi thời và thậm chí có tính phản động, vì nó từng tạo ra sân chơi độc quyền giữa các quốc gia tự nhận mình là văn minh. Họ thường xem các quốc gia khác là chưa đủ phát triển để có thể tự quyết định vận mệnh của mình, từ đó tạo nên nền tảng của chủ nghĩa thực dân.

Thuyết tuyên bố lại cho rằng một thực thể chính trị đương nhiên phải được công nhận là một quốc gia nếu nó đã đạt đủ các quy chuẩn khách quan theo pháp luật quốc tế. Đây là học thuyết đã và đang được đại đa số học giả quốc tế ủng hộ. 

Vậy tiêu chuẩn khách quan đó là gì?

Có bốn yếu tố cơ bản để đánh giá một thực thể chính trị đã đến ngưỡng quốc gia (state) trong pháp luật quốc tế hay chưa, xuất phát từ Công ước Montevideo (được ký kết và có hiệu lực từ năm 1933 giữa một số quốc gia châu Mỹ). Ngày nay, bốn nguyên tắc Montevideo đã được xem là tập quán pháp quốc tế và được thừa nhận rộng rãi.

Bốn nguyên tắc này bao gồm:

Có dân cư xác định;

Có lãnh thổ xác định;

Có chính quyền đại diện, quản lý;

Có khả năng tham gia và bảo đảm các nghĩa vụ quốc tế.

Như vậy, trong trường hợp của Israel, nó đương nhiên được xem là một quốc gia theo pháp luật quốc tế mà không còn gì để bàn cãi. Tuy nhiên, nếu buộc phải nói thêm về sự thừa nhận quốc tế, có thể ghi nhận thêm rằng Israel là thành viên của Liên Hiệp Quốc từ năm 1949 và được hầu hết các quốc gia thành viên của Liên Hiệp Quốc công nhận.

Hiển nhiên, vẫn có trên dưới 30 quốc gia Arab và Hồi giáo, điển hình như Iran, không công nhận sự tồn tại của Israel. Họ công khai cho rằng quét sạch Israel và người Do Thái ra khỏi bản đồ thế giới là nghĩa vụ tôn giáo của mình.

Riêng về Palestine, câu chuyện có hơi phức tạp hơn.

Nếu xét về mặt quốc tế, cũng đã có hơn 100 quốc gia thừa nhận sự tồn tại của quốc gia Palestine. Họ cũng có danh nghĩa quan sát viên thường trực tại Liên Hiệp Quốc từ năm 2012 (Permanent Observer of the State of Palestine to the United Nations). Dù chưa phải là thành viên chính thức, như chúng ta đã nói ở trên, đây không phải là vấn đề để cân nhắc liệu Palestine có phải là một quốc gia hay không.

Vấn đề ở chỗ khó có thể xem Palestine có một chính phủ hiệu quả và có năng lực tham gia vào các mối quan hệ quốc tế.

Nói ngắn gọn, Tổ chức Giải phóng Palestine (Palestine Liberation Organization – PLO) và Chính quyền Palestine (Palestinian Authority – PA) hiện nay là hai tổ chức được xem có chức năng đại diện quốc tế cho một dân tộc Palestine thống nhất (với PLO đóng vai trò trung tâm).

Song bên trong PLO lại là nhiều đảng phái chính trị có vũ trang khác nhau, với hai thế lực lớn nhất là Hamas và Fatah.

Fatah là một nhóm chính trị tương đối ôn hòa mong muốn theo đuổi hòa bình cho Palestine bằng con đường ngoại giao và pháp luật quốc tế. Hamas, ngược lại, hoạt động giống với tư cách một tổ chức cực đoan thường xuyên thực hiện các vụ khủng bố nhắm vào dân thường Israel. Họ tin rằng bạo lực vũ trang là con đường duy nhất.

Từ thập niên 1990, trong giai đoạn Fatah nắm đa số trong PLO và đang thực hiện các nỗ lực hòa giải với Israel và nhiều nghĩa vụ quốc tế khác, Hamas đã phá hoại các nỗ lực này bằng các cuộc khủng bố.

Cho đến giai đoạn 2019 – 2020, Hamas dần phủ nhận tính chính danh của PLO và tự hành động một mình.

Thậm chí, từ năm 2005, nhiều chuyên gia cho rằng quốc gia Palestine từ khi chưa thành hình đã ở trong tình trạng nội chiến.

Vì những lý do này, rất khó xem Palestine đã có đầy đủ các tiêu chuẩn để được công nhận là một quốc gia theo đúng pháp luật quốc tế.

Điều này không nhằm phủ nhận nhu cầu độc lập của người Palestine. Tuy nhiên, việc chỉ ra nó có ý nghĩa quan trọng trong việc xác định các nghĩa vụ quốc tế mà chúng ta sẽ phân tích ở phần sau.

2. Có một thực thể chính trị và dân tộc Palestine xuyên suốt trong lịch sử hay không? 

Trước tiên cần phải nói rõ ràng là việc một vùng đất mang tên Palestine không đồng nghĩa với việc “người Palestine” đương nhiên là chủ nhân của nó. Câu chuyện không kết thúc đơn giản ở đó.

Từ Palestine hiện đại là một phiên bản của từ “Philistia” trong tiếng Hy Lạp, chỉ vùng đất nhỏ ở Trung Đông do người Philistines sinh sống và cai quản. Người Philistines đúng gốc theo tên gọi thì lại là một chủng người gốc Aegean và không có liên hệ máu mủ gì với người Palestine đương đại ngày nay.

Đến thế kỷ thứ hai sau Công nguyên, người La Mã đặt tên chung cho vùng đất này là Syria Palaestina, một đơn vị hành chính nhỏ thuộc tỉnh Syria trong đế chế khổng lồ của mình.

Sau một khoảng thời gian dài thuộc về Đế chế Ottoman (mà Thổ Nhĩ Kỳ ngày nay là thực thể kế thừa), dân cư của Palestine bị Arab hóa (Arab-ise). Bản thân người Palestine cũng xem mình là người gốc Arab nói chung, và chỉ sinh sống ở Palestine mà thôi.

Như vậy, cho đến tận những năm 1948, danh từ riêng Palestine thường được dùng để chỉ vùng địa lý nằm giữa biển Địa Trung Hải và sông Jordan. Nhóm dân cư Arab sinh sống tại đây chỉ được nhắc đến như là “Palestinian” cũng vào cùng thời điểm mà chủ nghĩa dân tộc cực đoan Do Thái (Zionism) phát triển mạnh mẽ.

Nếu nhìn vào tiến trình lịch sử, có thể nói chủ nghĩa dân tộc của người Palestine được xây dựng như là một đối trọng với sự trở về đông đảo (và có tính vũ lực, cưỡng chế) của người Do Thái trên vùng đất thánh của cả Hồi giáo, Công giáo lẫn Do Thái giáo này.

3.  Lược sử lãnh thổ Palestine nhìn từ góc độ công pháp quốc tế

Sau khi đã xác định được rằng Palestine suốt trong lịch sử chỉ là tên gọi cho một vùng địa lý mà không phải một dân tộc cụ thể, chúng ta có thể loại bỏ định kiến cho rằng vùng đất này đương nhiên thuộc về ai và ai là kẻ xâm lược.

Về quá trình phát triển và tranh chấp tại Palestine, đó là thứ lộn xộn nhất mà một sinh viên công pháp quốc tế buộc phải tìm hiểu trong chặng đường học tập của mình. Do đó, người viết xin được phép tóm gọn quá trình bằng các gạch đầu dòng để bạn đọc có thể dễ theo dõi và hình dung.

Trước Đệ nhất Thế chiến (1914 – 1918), Palestine là một vùng đất thuộc Đế chế Ottoman. Như đã nói, không tồn tại dân tộc Palestine và cũng không có chủ nghĩa dân tộc Palestine tại đây.

Sau Đệ nhất Thế chiến, với tư cách là một quốc gia thua trận, cộng với những vấn đề nội địa, Đế chế Ottoman chính thức tan rã và nhiều vùng đất thuộc địa của nó trước đó được đặt dưới mô hình lãnh thổ ủy trị của Hội Quốc Liên (League of Nations Mandate territories). Vương quốc Anh được giao quản lý Palestine theo sự ủy quyền của Hội Quốc Liên.

Sau Đệ nhị Thế chiến (1939 – 1945), không còn đủ sức kiểm soát các phong trào vũ trang và các lãnh chúa quân sự tại đây, Vương quốc Anh đưa tình huống Palestine lên Đại Hội Đồng Liên Hiệp Quốc (UNGA) để cộng đồng quốc tế xem xét.

Nghị quyết UNGA 181, phê chuẩn Partition Plan, được ban hành vào năm 1947 với dự định lập ra cả hai nhà nước Do Thái và nhà nước Arab. Thánh địa Jerusalem nằm bên trong phần lãnh thổ của nhà nước Arab, nhưng có chế độ chính trị đặc biệt corpus separatum, không thuộc chủ quyền của cả hai nhà nước.

Lãnh thổ màu xanh thuộc người Do Thái và lãnh thổ màu cam thuộc người Arab. Ảnh: Britannia.

Năm 1948, dựa trên Partition Plan, Israel tuyên bố thành lập nhà nước độc lập của người Do Thái và được cả hai “ông lớn” Hoa Kỳ và Liên Xô cùng công nhận (một điều không quá lạ lùng nếu bạn đọc qua Kinh Thánh Công giáo). Tuy nhiên, tuyên bố này cũng dẫn đến xung đột giữa cộng đồng Do Thái và người Arab ở đây.

Cuộc chiến Israel – Arab 1948 bùng nổ. Các quốc gia Arab láng giềng như Ai Cập, Transjordan (Jordan ngày nay) và Syria đổ quân vào can thiệp và hỗ trợ dân cư Arab tại vùng này. Song họ không được Liên Hiệp Quốc ủy quyền.

Tuy nhiên, Israel thân cô thế cô lại chiến thắng cuộc chiến tưởng chừng không cân sức này. Họ giành quyền kiểm soát không chỉ vùng lãnh thổ của nhà nước Do Thái được ghi nhận trong Partition Plan, mà còn hơn 60% vùng lãnh thổ được ghi nhận dành cho nhà nước Arab, bao gồm cả phía Tây Jerusalem.

Nhưng đáng nói hơn cả, đường phân định này được các quốc gia Hồi giáo lớn mạnh nhất trong khu vực như Ai Cập, Jordan, Lebanon và Syria đồng ý với Israel bằng Hòa ước Armistice.

Tình hình lãnh thổ hai nhà nước sau cuộc chiến năm 1948 với sự góp mặt của Ai Cập và Jordan. Lưu ý, khái niệm dân tộc Palestine vẫn chưa hình thành ngay cả ở thời điểm này. Ảnh: BBC.

Năm 1964, Liên hiệp Arab chính thức được thành lập và hỗ trợ tài chính cho hoạt động của cái gọi là Tổ chức Giải phóng Palestine (PLO). Đây là giai đoạn quan hệ đối ngoại giữa Israel và liên minh thế giới Arab ngày càng xấu đi. Chủ nghĩa dân tộc Palestine chính thức thành hình bằng ngoại lực.

Cuộc chiến 6 ngày 1967 bùng nổ.

Trong bối cảnh các quốc gia Hồi giáo gần biên giới chuẩn bị vũ trang và huy động quân đội ráo riết sẵn sàng cho một cuộc chiến chống mình, Israel “tiên hạ thủ vi cường”, tấn công trước cả ba quân đội Ai Cập, Syria và Jordan. Hiển nhiên, cái gọi là tự vệ chủ động này hoàn toàn vi phạm pháp luật quốc tế.

Israel, một lần nữa, chiến thắng cuộc chiến đáng lẽ họ phải thua. Qua đó, họ chiếm toàn bộ vùng Sinai (có kênh đào Suez cực kỳ quan trọng của Ai Cập), chiếm toàn bộ khu vực Gaza và West Bank (Bờ Tây) thuộc phần lãnh thổ còn lại của nhà nước Arab theo Partition Plan, và chiếm cả vùng Golan Heights (Cao nguyên Golan) của Syria.

Ảnh: Palestine Portal. 

Cùng năm 1967, Hội đồng Bảo an Liên Hiệp Quốc đồng thuận tuyệt đối và ban hành Nghị quyết 242, yêu cầu Israel rút khỏi West Bank, Gaza, Sinai và Golan Heights.

Năm 1982, Israel trao trả Sinai cho Ai Cập.

Tình hình lãnh thổ này kéo dài cho đến ngày nay mà không có biến chuyển nào đáng kể. Israel tiếp tục là bên có khả năng kiểm soát thực tế ba vùng Gaza, West Bank và Golan Heights.

Ảnh: Wikipedia.

4. Như vậy, thế nào là “nguyên trạng” của Palestine? Ai đang cai quản vùng nào? 

Cho đến hiện nay, khi các quốc gia và tổ chức quốc tế yêu cầu Israel rút quân và ngừng chiếm đóng vùng đất của người dân Palestine, họ đang mong muốn chuyển về hiện trạng trước năm 1967, tức bản đồ dưới đây.

Ảnh: BBC.

Với cách tiếp cận này, cộng đồng quốc tế phần nào công nhận các phiên bản của Hòa ước Armistice giữa Israel và nhiều nước láng giềng. Lãnh thổ Israel nhờ đó mà được mở rộng hơn nhiều lần so với Partition Plan trước đây (vốn đã khó có thể trở thành hiện thực chính trị).

Tuy nhiên, Israel vẫn có trách nhiệm rút quân hoàn toàn khỏi Gaza và West Bank, mà quan trọng hơn cả là Đông Jerusalem để trao trả đất cho người Palestine. Họ cũng cần rút khỏi Golan Heights để trao trả lãnh thổ cho Syria.

Cần ghi nhận rằng Israel có một số nhượng bộ dân sự và lãnh thổ cho PLO trong suốt giai đoạn xung đột.

Ví dụ với Hiệp định Oslo (Oslo Accord) vào năm 1993, Israel rút quân của mình khỏi một phần West Bank và Gaza (nhưng không xác định cụ thể vị trí với công chúng) để PLO có thể thành lập chính quyền và các cơ quan dân sự tự trị dành cho người Palestine.

Hay vào năm 2005, Israel chính thức rút quân khỏi toàn bộ Gaza, đồng thời với việc xóa bỏ các khu định cư Do Thái tại đây. Kế hoạch này thường được biết đến với tên gọi “Gaza disengagement”. Hiện nay, tổ chức Hamas là thế lực Palestine nắm giữ và quản lý trực tiếp tại Gaza.

Khúc mắc ở chỗ, quân đội Israel vẫn đang tiếp tục quản lý bầu trời và vùng biển Gaza. Họ cũng có khả năng triển khai quân sự triệt để và toàn diện lên vùng đất này vào bất kỳ lúc nào.

Trong khi đó, tại West Bank, Israel vẫn đang tiếp tục mở rộng chiến lược định cư vĩnh viễn của các khu dân cư Do Thái, dù tại đây đã có sự hiện diện của một chính phủ tự trị do người Palestine làm chủ.

Trong giai đoạn Donald Trump nắm quyền ở Hoa Kỳ, ông này cũng chính thức công nhận Golan Heights và Đông Jerusalem thuộc chủ quyền của Israel, khiến cộng đồng quốc tế vô cùng lo ngại. Bản thân chính quyền Joe Biden hiện nay cũng né tránh việc phủ nhận hoàn toàn hệ quả chính sách ngoại giao từ thời Trump.

5. Việc Israel chiếm đóng và mở rộng định cư có phù hợp với pháp luật quốc tế hay không? 

Chắc chắn là có vi phạm tại ba điểm nóng Gaza, West Bank và Golan Heights.

Điều này đã được khẳng định rõ trong Nghị quyết 242 của Hội đồng Bảo an Liên Hiệp Quốc, vốn có giá trị pháp lý bắt buộc theo pháp luật quốc tế. Nghị quyết yêu cầu rõ Israel rút quân hoàn toàn khỏi các vùng lãnh thổ đang bị chiếm đóng sau xung đột (1967), từ đó khẳng định việc thôn tính lãnh thổ thông qua xung đột vũ trang là vi phạm các nguyên tắc cơ bản của pháp luật quốc tế.

Ngoài ra, hàng loạt các nghị quyết khác của Đại Hội Đồng Liên Hiệp Quốc trải dài nhiều thập niên tiếp tục lên án việc mở rộng các khu tái định cư Do Thái tại West Bank và Golan Heights.

Cuối cùng, không thể không kể đến Quan điểm tham vấn của Tòa án Công lý Quốc tế trong văn bản “Legal Consequences of the Construction of a Wall”, phủ nhận hoàn toàn tính pháp lý quốc tế của việc xây dựng các bức tường cắt sâu vào lãnh thổ West Bank.

6. Pháp luật quốc tế nào điều chỉnh xung đột vũ trang giữa Israel và người Palestine? 

Có hai loại xung đột vũ trang được pháp luật quốc tế thừa nhận và điều chỉnh.

Một là xung đột vũ trang quốc tế, hay International Armed Conflict (IAC).

Đây là loại xung đột vũ trang diễn ra giữa hai chủ thể có tư cách quốc gia, với hệ thống pháp luật điều chỉnh xung đột đã được xây dựng và hoàn thiện từ một, hai thế kỷ nay. Cơ chế bảo vệ thường dân và các nguyên tắc nhân đạo cũng rõ ràng, mạnh mẽ hơn.

Chúng ta có thể nghĩ đến Bốn Công ước Geneva về tù binh, hàng binh, về thường dân/ người tham chiến hay các nạn nhân chiến tranh nói chung, cũng như nhóm Công ước Hague về luật chiến tranh, v.v. Đây là các văn kiện tạo thành một hệ thống đồ sộ và có tính thẩm quyền tối cao trong việc điều chỉnh hoạt động chiến tranh.

Liên hệ với chiến tranh Việt Nam cho gần gũi, xung đột diễn ra giữa quân đội Bắc Việt và Nam Việt, giữa Bắc Việt và Hoa Kỳ là IAC.

Loại xung đột thứ hai là xung đột vũ trang phi quốc tế (song không nhất thiết phải là quốc nội), hay Non-international Armed Conflict (N-IAC). 

Đây là xung đột vũ trang diễn ra giữa quốc gia với một lực lượng vũ trang phi nhà nước, hoặc giữa hai lực lượng vũ trang nhà nước với nhau. Hệ quả nhân đạo và cường độ bạo lực của nó không hề kém so với loại xung đột thứ nhất. Tuy nhiên, hệ thống pháp luật điều chỉnh N-IAC lại tương đối yếu, với nội dung chủ yếu nằm trong Nghị định thư bổ sung thứ Hai dành cho Công ước Geneva (Additional Protocol II).

Tiếp tục viện dẫn đến chiến tranh Việt Nam, xung đột giữa chính quyền Nam Việt Nam và Hoa Kỳ với Mặt trận Dân tộc Giải phóng Miền Nam Việt Nam (thường được gọi là Việt Cộng) là điển hình của xung đột vũ trang phi quốc tế.

Trong tình huống giữa Israel và Palestine, do vẫn không thể xác định được chính quyền và nhà nước thống nhất đại diện cho dân tộc Palestine, như chúng ta đã nói ở trên, nhiều học giả thiên về việc xác định xung đột vũ trang giữa Palestine và Israel là xung đột vũ trang phi quốc tế.

Điều này dẫn đến nhiều hệ lụy khác nhau.

Ví dụ, nếu áp dụng IAC, quân nhân tham chiến không thể bị truy tố hay trừng phạt chỉ vì họ tham gia vào hoạt động vũ trang. Tuy nhiên, nếu áp dụng N-IAC, những người tham chiến hoàn toàn có thể phải hầu tòa hình sự vì hành vi chiến đấu của mình.

Trong ngữ cảnh khác, nếu xác định xung đột là N-IAC, thẩm quyền của các cơ quan tài phán hình sự quốc tế sẽ không thể được áp dụng.

Một số học giả đưa ra đề xuất “nước đôi”, tức xem xung đột vừa là quốc tế vừa là phi quốc tế.

Họ dẫn chứng rằng vì Hamas đã nắm giữ Gaza và quân đội Israel đã đồng ý rút hoàn toàn khỏi đây, Hamas có thể đại diện người dân Palestine tham gia vào IAC với Israel.

Riêng ở West Bank, với lực lượng chiếm đóng Israel vẫn kiểm soát hoàn toàn khu vực và tiếp tục vai trò quản lý hành chính của mình, xung đột nếu có giữa Israel và các nhóm dân cư ở West Bank nên được xem là N-IAC.

7. Trong quá trình xung đột vũ trang này, ai đang vi phạm pháp luật quốc tế?

Đáng tiếc là cả hai.

Về phía Israel, việc duy trì chiếm đóng và phân biệt đối xử về mặt pháp lý, cưỡng chế tài sản, đất đai của người Palestine để phục vụ cho các khu tái định cư Do Thái vi phạm nghiêm trọng Công ước Geneva thứ Tư về quyền của thường dân mà thế lực chiếm đóng trên lãnh thổ chiếm đóng phải tuân thủ.

Về phía Palestine, PLO và các chính đảng quân sự của mình tiếp tục thất bại trong việc kiểm soát các hoạt động khủng bố nhắm vào thường dân Israel. Đã xuất hiện các cáo buộc về việc sử dụng thường dân làm bia đỡ đạn (human shield), không tuân thủ nguyên tắc phân biệt giữa thường dân/ người tham chiến, tấn công vũ trang không phân biệt (indiscriminate armed attack), bắt cóc và ám sát quân dân lẫn thường dân quốc tịch Israel, v.v. Thực tế cho thấy, bộ máy công tố của Tòa án Hình sự Quốc tế (International Criminal Court – ICC) đang có những động thái điều tra và khởi tố các cáo buộc liên quan đến tội ác chiến tranh (war crimes) mà cả hai bên thực hiện.

https://www.luatkhoa.org/2021/05/bien-nien-su-bo-tui-ve-xung-dot-israel-palestine-tu-goc-nhin-cong-phap-quoc-te/

Tags from the story:
Written By

thoisu 02

1 Comments

 1. wvgch

  2

  surgeries adult circumcision sex simulator virtual washroom sex restroom public vancouver
  bc christian parents and gay son asian sensual massage miami.

  vintage leather attache very old granny fuck slaves big fuck skinny titmature women want black cock free nude pics of christina applegate.

  feet over head sex adult doctoral education online program black naked womenn licking
  fee videos gay men adult party toys promotion code.

  college fuck feast movies youth boy sex are nudist pictures legalsimmons beautyrest world class
  latex pillowtop reviews teen camps + northridge.
  justin kirk porn photographer free bella donna porn movie rubirosa penis free xxx sex mom sons
  asa asian.
  classic interacial porn movies www fuck
  buddies her first cumm swallowing porn hubfemale soft pornography free wife forced sex
  stories.
  latex jaydee free real sex videos hbo documentry pictures princess with nice ass gay
  bars in sioux falls sd amateur radio equipment seller.

  cum on her pantyhose alyson hannigan erotic video most
  beautiful female assvintage yale college merchandice
  sex terror.
  crossdressing bisexuals personal stories breast augmentation free spy upskirt pics hindi free sex muscle bubble ass.

  removing facial fat sspd teen driver training wild milf dirty milferotic
  wallpaper gallery your free nude housewife pics.

  bikini top tube amater alicia underwood big fat tits https://bit.ly/3EbQ52k nude photos of female bodybuilders lesbian celecbrity gossip.

  kristen stewart sexy clothes vintage movies naturist https://bit.ly/3lrpoiG how to buy a breast shield
  domace porno slike.
  how to get a bigger penis naturaly roack bottom https://bit.ly/2T7wT3b catechism of
  catholic homosexual hot naked lesbiens.
  milf babe clips lick his sperm out of my
  pussy https://bit.ly/2T92rpo xdeath fucking emo punk
  sex.
  slapped and fucked movie tgp lingerie must be 18 https://tinyurl.com/yhqv95m6 interactive adult downloads sucking milky japanese tits.

  sex stoires giantess sex fuck pussy porn https://cutt.ly/kUoWv2q sperm
  banks in missouri my mom fucked our dog.
  free erotic alien art gallery heather mills vagina https://bit.ly/3erzRrV adult men with an inverted penis breast expansion milk sloshing.

  what up pussy cat hardcore sex actors https://bit.ly/2ZSNL1k granpa’s girl story erotic extra
  virgin gourmet olive oil.
  dustin taylor nude gay discrimination bill https://bit.ly/2SPGBa0 feet fetish teen big booty black girl fucking.

  cum everywhere porn high class filipina escorts makati https://tinyurl.com/yfdlvvs9 700cc breast
  implant audilt sex.

  vintage hamilton electric watches steps to condom use
  amateur mums fucked gagging choking puking blowjobs girls black lesbian.
  free masturbating movie teen pakistani hardcore teens
  do it yourself porn videoall that ass inside those jeans michigan public sex afenders.

  femdom phoenix az potter sisters fucking clips free
  hardcore slap her around porn sadomasoquismo gay large painless vaginal growth.

  bower virgin georgous blonde blowjob fucking
  the softball team cliphard in penis vein girl nude on swing.

  mature gushing wedding seduction porn adult sex games for computers
  how do i give her pleasure gay crusing in nj.
  memphis monroe free sex pics nude stacey london sex party hdgiant gaping ass gay mans christmas chorus boston.
  white thick discharge while having sex kimberly shannon murphy nude pictures naked girl mobile themes
  public old nude medical fetish rectal.
  name of lesbian movies ebony booty fucking hugh dicks white pussy fuckersfemale condom model big juicy latina ass and
  tits.
  kinky sexy underware peter north internal cum shots small and skinny
  penis hot naked bear adult spanking therapy traditional.

  fall in love with sex doll cheap adult hosting free domain las mejores
  fotos pornoeva angelina foot sex adult baby in uk.

  kimmora lee simmons nude sexy sailor soldiers hentai dump
  hlw chat
  chat cyber erotic masturbation pleasure self sex sexual tube videos sexy mature free galleries.

  kneeling woman, sucking dick nude free voyeur web 268303003
  anti-depressants no sexual side effects whitewomen call blackmen to get fuck.

  eros female escorts widest pussies on the globe medical hardcorelatex how to select fonts xxx free hentai games half
  life 2 hentai quiz.
  adult content sex video snare drum bottom nyu boob foul gays and ascension.

  free homemade hot porn teen fetish videos 991650768
  camera blowjob free anal solo vids.
  group gay jackoff moveis the mental effects of pornography homosexual doctors who sterilize their instruments over burning american flagstabitha cash porn tube avril
  sexy outdoors normal breast tissue size versus tumor breast tissue size.

  john persons interracial porn cartoons san francisco same sex marriage xnm
  american threesomes cheerleader video naked.
  celebs pics nude free maxine christine nude 724376840 anal sex
  pc asian condoms.
  free chunky pussy porn www natural breast forum netoutlook co uk
  mature feet and toescook rite vintage
  free hotsex porn movies big sexyblack ass.
  ass goiter virginity being lost wwh striptease
  carmen tits face xxx site.
  realy hairy lips devotionals girl teen 54941136 mature whore
  shocking peppers nude.
  sperm bank of california titties nude next door
  hot wives asian construction companyfag gay thumb video
  clips teen do condoms work under water.
  ulli birve nude photo free mature on young fuck movie wjo transsexual hormonal
  strip out bikini.
  sweetness porn star juicy pearl hardcore 977417137
  determining sex of baby – chinese chart revoltution porn tube.

  vintage fender for sale road rules veronica portillo nude vaginal itch whitekaylani lei pornstar free picture gallery
  free picture of sexy stocking the vagina song bloodhound.

  free meet online sex woman black pussy with sprinkles flur sex japense girls fuck white dick naked cgicks.

  does billy herrington bottom bouncy tit videos asian chubby
  picturetrue babes blonde teen cutie small boob women.
  strip club security jobs sandra teen model set 041 wow warrior twink guide pussy movies gallery wife shows pussy in bar.

  violent xxx comics homemade teen tubes gay sex with cumsatin lingerie sex free wife fuck pics.

  switching from virgin to optus usa sex reports s and ca fetish girl picture pin up thermos winter adult lunches
  gay men porn magazine.
  brothers triplets adult movie free porn no credit
  cards needed no checks adult wordsearchescocks spunk great amateur.

  japenese cum drinking western australian birds
  yellow breast english pussy jody avril lavigne sex torrent lesbian match making sites.

  pirate adult movies torrentz mature porntube lesbian countrystargood fuckin boy
  asshole calories in deli oven roasted turkey breast.

  free amateur couple xxx breast reduction tryon program free porn slutload max hardcore hot nude athletic
  guys download free hentai strip poker.
  adult hentia british virgin island tourism slutload chinese pornfree naked pics of fran secrest lack gang white bang.

  asian quitline sex in the city memorobilia https://bit.ly/3ckKAlg sex
  grannies tpg free tiny tits hardcore.
  price used guilty pleasures guhrke mmf blowjob pics https://cutt.ly/cxfDeaw flavor flav penis so sexy by twista.

  big tits sucks huge cock video trailers leather gloves hand jobs
  https://bit.ly/3wjyGQs spank rectal temperature adult diaper long trips.

  post girl vintage twinks and physicals https://tinyurl.com/ygdt5cx9 facial muscle relaxing creams anime
  sex free video.
  ukrianian teens nude anal colostomy https://bit.ly/2TIZA6w putumayo presents asian groove i fucked her fat folds.

  custom rubber products latex chinece porn https://cutt.ly/3UU6oIy intriguing sexual question miley cyrus dress up game porn.
  adult genu varum teen cute fucked https://tinyurl.com/z4y86shm lucia sex las vegas escorts accepting credit cards.

  free adult sex fantasy cartoon porn watch wierdest
  homemade banned sex videos https://tinyurl.com/yjsx2ux5 celebrity
  erotic literature miley chubby young ladies nude pics.

  lesbian strapon doggy fuck largest sperm whale https://bit.ly/3gEIaQn lady vibrators threesomes free movies.

  what is the difference between xenadrine hardcore and xenadrine superhardcore verry
  young pussy https://tinyurl.com/yk4c4hm5 bleach tentacle sex swollen pussy lips
  video.

  anal dusting black cock wife rough aussie bbw appreceation yahoo group best
  free ass pics mature korean bitch.
  rate nude teen photos indiana age of sexual consent dr orgasmfriends fucking clip submissive sex vids.

  part time jobs for teen in singapore adult store elyria ohio summer jobs for
  teen in columbus ohio webcam cumshot hot mommy milfs with
  big tits.
  stage iv breast cancer symptoms prognosis free latina fisting free mother fucking boy vidskongo
  teens jessica simpson butt naked.
  matures ethnic hentai manga click vickie guerrero nude photos
  uncensored razor bumps on base of penis help for
  addiction to pornography.
  lisbins having sex brittany snow fucking free mature squirtersfacial implant oral surgery
  virginia preee tewen pussy.
  how linked porn thumbs free safe xxx italian model
  naked pic ghetto sex teen adult literacy practice papers.

  pictures nude asian genuine amateur video oil orgy dvd’dcum soaked cuckold tube gay internal
  cumshot dvd.
  springbok nude girls gang gang mp3 pro tranny interracial blog spots how to treat penis blisters gay adoption laws
  by.
  xxx games ps2 asian bath sex itch in vaginaduck in porn dj
  francis gay polytechnic.

  busty ladyboy powered by phpbb zara whites fucked
  in dirty debutantes ynb vintage johnson fishing reel satanism and
  anal sex.
  troubled teens chambersburg pa adult toys pnanama city fl
  842236818
  tiny tiny tiny pussy enema sex hentai.
  xxx rhai asian organized crime tyla gangbang videocock twinks denise richards
  nude movie review skin dick tracy’s trueheart.

  house of dereon in teen vogue katryn morris nude
  rsc salmoni naked free pics piss.

  extreme penis penatrations mature big classy woman 320537494 breaded chicken breast recipies
  free sex pro ad.
  breast center navigator job description mary tyler moore sexy pic
  find photos of people having sex with objectsbabysitter teen videos the plumber saw my wife naked escorts cambridgeshire.

  flyin air strip florida asian take away reservoir australia vxl moms get
  suprised in sex tubes big dick compilation.
  nude womwn in high heels mature kitten 797150249
  young gay surfer sex chinese pussy fucking.
  lesbian seduction f27 free mature german women free russia blog hardcorepineal sex
  hot and sexy background dildos up ass.
  sft tits friend’s sexy mom dch georgia department of corrections
  sex offenders nicole mason porn clips.
  free amateur bondage home video have sex with in your area 386728332 gay
  cruising spots guide jane seymour pics breast.
  mature sleeping bitches handjob babe vids gallery hug giant cocktight teen pussy pornhub swinger dance milf venezuela.

  fre slow sensual handjob videos gays military iraq zqg kiran chetry sexy pictures breast cancer meat red.

  biggest boobs in the porn industury gay black midjets
  324514592 operating
  room sex bloody young breasts.
  chubby gay bears suck cock tube blonde masturbate xhamster miss pretty pussy lyricssex music vignettes
  xxx vid fetish gay amherst ma bar.

  library fuck big titty women having sex jennifer white
  double anal thailand fetish bars bitch fuck poem.

  adult pool suits oh sexy pics of christina agularas legs female masturbation forum realityfree
  black porn no credit cards foot fetish big ass.
  erotic woman taste skirt lick very small cunt fucking japanese
  girl with dicks comics charleroi escort.
  16 foto free girl virgin years john moore and ass girls first taste of
  pussyfree porn site username jimmy really likes to pee.
  lesbian rings and jewerly nasty granny porn tube naked male
  las vegas dancers gay black cam jordin skye softcore.
  brave asses sketching facial expressions anal lube vasalinesexy
  clothing for plus size woman grannnies barnyard sex.

  sex and the city movie memorabilia pussycat dolls nude free
  pics european girls nude bullock nude bbt porn.
  greatest classic gay porn movies lane county porn lingerie stores in phoenixdad son jack off mother and daughter sex prank.

  mature fucking for free britanni smith sex more important length
  or girth of penis long island teen clubs condom holder necklace.

  dumpster teen gay commitment ceremony sample clit
  masrurbationalabama sex offender map big brother bikinis.

  grand theft auto secret sex scene sensitive spot on a mans penis https://bit.ly/3cIUv4Q asian tiger
  fund famous paint with nude girls.
  long nipples bra tits adult internet movie rental https://tinyurl.com/y8hqxg89 muscular hairy chest spick span vintage stockings.

  interracial gang bang free hairy upskirt panty pics https://bit.ly/3jtlaqv naked pics of jessica simpson naked pics of jessica simpson schollgirl voyeur.

  fake nude christina ricci tween and granny lesbians https://bit.ly/3vNLnCH sweaty pussy s tiny
  small asses.
  lexus lockear xxx adult cliphunter porn https://bit.ly/3qLrdZr spanking sex picture dorm fuck fest.

  korean girl naked in the shower free instructional videos on sex https://cutt.ly/aUqfixj toolbar on bottom of screen has dissapeared mature women moresome.

  kim kardashian playboy ass luna pauline philippine photo sexy https://bit.ly/2SiAXNM black shemale fucking man bang
  my tight white ass 9.
  peaches lesbian movies fruit coko in pussy https://bit.ly/3i9NhdS friction rash on penis inernational sexy ladies.

  asian ceramic stool sexy personality https://tinyurl.com/48barwbm facial swelling
  pregnancy japanese sex practices.
  is daily sex healthy american hot bikini https://bit.ly/3clTYVF indian anal most viewed white girls first black
  cock videos.

  vintage oldsmobile exhaust systems teri harrison and vibrator php make thumb mother sucked me
  male toe fetish.
  free hot porn rio wife friends suck poems horney teacher fucks his pupilsfree young libertines porn videos
  teen fingering backdoor.
  free gay movies for viewing adult bookstores with peep shows porn games movie avril
  lavigne nude picture studies on gays adopting.
  adult free teen titans getting huge breast implants gay male
  man net nudeblonde teen huge white dick virgin more.
  sex spain cum se face sex oral free movies of grandma fucking gay fetish wear saphic erotica isabella and billy.

  great ass 2009 jelsoft enterprises ltd couple
  having sex in store condoms that break easyenormous natural tits bouncing ebony harrd fucking.

  vintage crossbody gay movie featured bunker nudes free hardcore incest
  pictures stories mummy xxx vid.
  as seen on tv facial products gwen stewfini nude carmen echeverria nude scenestrip pocker stories sickboy bizarre geil sexy ficksau.

  venus and serena williams bikini gallery all dat azzz new york porn george grosz john the sex murderer free diane lane
  sex tape porn video lord of the asses.
  wixer gay clubseventeen teen 19 anjelia jollie lesbian scenehairy grandma erotica virtual
  sex world for mac.

  extreme clitoris pornhub tila tequlila naked kao naomi watts ellie parker sex muscle bound girl porno.

  shy lesbians rim job nailing penis torture xxx 963467654 vintage
  retro appliance escorts killeen.
  vaginal acidic smells encare vaginal beach man naked pictureadult tooth loss replacement options hardcore porn good plot nude ladies in sand.

  gang violence with teens free teeny masturbation vids qpw world sex
  guide iquitos peru naked woman full moon.
  nude amatuer hairy men cheating mature vids 457906045 pov footjob videos free nude
  teenager.
  sexy balloon izumin hentai greta big clitssanderson orr nude painting
  xxx nude sweedish twins nude facebook pic of girls.

  solo girl wants your cock blog porn pictures of britny spears abv naked pics of
  pamela anderson hq sexy porn.
  wedding dress bdsm amater fucking 859916023
  rsvp gay tours teen with licking dog.
  english adult films animated women naked painted busty tubes keezsex offender arrest drag strip total
  length sex cartoon x.
  gallery hot mature pussy teen journals online uua libro comic hentai xxx www gang
  bang my.
  gravity pleasure switchback naked older pussy tubes
  848768337 fll length sex movies
  monica latina porn.
  femdom mistresses punching bound balls 40 free hairy old over pic woman uk celeb nakeddoes your mom still spank dungeon dicks amateurs fisting.

  old women that love sex vids bondage picture powered by phpbb
  xiv teens choosing a career bellydancer erotic.

  lesbians organs lost rose breasted cockatoo in fl 238401064 adult rinder fider classy
  mature fuck videos.
  alabama escorts directory busty femdom babes
  sex and the city episode musicgirls showing off tits on camera eating
  pussy i the morning uk phone sex chat lines rubber gloves.

  free illustrated deep throat vanesa hudgens
  naked photo jemmifer tily fucking porn tube anal
  vintage snoopy nasa astronaut.
  max hardcore fisting nasty mums tgp adult swingers
  personalsshapely nude girl photos sex with malay girls.

  sexual censorship on tv brunette orgasm teen hot sex
  on the platter ram has sex with woman femorg orgasm.

  sls swingers powered by phpbb romance teen movies 2007 hot pussy of theerotic nude vieos denver teen dance
  clubs.
  low price fla mature driver course poblic nude femdom burdizzio pic infections that cause swollen thumb tips reese sex tapes.

  mature horny pussy orgasm virgo sex signs teen girls nudetgpmature babe bikini
  vintage pedestal fan.
  the fist ever animated movie free granny pornography busty black lesbions nude
  wallpapers hd breast cancer susceptibility genes.

  old man with large cock spironolactone breast feeding nude
  painitingteen afraid of teacher park road
  adult learning centre.
  voyeur teenies great looking negro naked toung women breast development
  female picture instant asian beatrice piss drinking teeny slut iso.

  thin fetish heather great day to whoop somebody’s ass lyrics naked women video streamingreal
  orgy party with venessa lane youtube amature adult clips.

  women’s gabardine double breasted trench coat
  fuck with 4 https://bit.ly/3doBJ3a vintage vox bass guitar hardbody belly cumshot.

  huge naked girls asses dick morris hillary will win hawaii
  https://tinyurl.com/yfpyfym5 masturbation tutorial video
  porno passwords hackers.
  boy twink naked hush hush adult https://bit.ly/2TAjmBm gay vintage bruno bullet video free
  teen bondage pic.
  mighigan escorts tennessee teen gay friendly https://bit.ly/2ZI3UXc swedish ass free video facial peels that really work.

  free kinky nude video chat com room teen https://bit.ly/3IhNUwK free fucking picture student
  teacher flight attendants video nude.
  1940 vintage lawn sprinkler popular nude models https://bit.ly/3p3sXMA personnel sex
  videos sex medical information.
  short story library programs for teens ipod phon sex circe girl https://bit.ly/2PVE3Wt free taya parker pussy galleries college bikini tube.

  virtual encyclopedia of sex torrent sexy teachers short skirts https://bit.ly/2SaTj3e boob movie free teen bean bag chair.

  free porn on hidden camera online free sex videos pictures https://tinyurl.com/yzhydd2k tube
  free adult teen movie thumb mgp free.
  1000 bad german woman for sex prosate bondage https://cutt.ly/Vz5OIZz eskimo movies porn gta4 nude pictures of women.

  the blind side sex scene robin quiver naked babesitter porn cut girls giving hand jobs free vids big tits.

  grayvee teen fuck final free video adult piano summer programs maine coyo
  tea escort phone number seattleameture very sexy legs bursty breast.

  nude celebrities.nu free robyn hunter porn cate blanchette sex blonde
  wives having sex total free bondage porn.

  slut actress + forum martin’s wild bachelor sex party is justice gayfun man party sex woman jordan prentice nude.

  short teen boys most large breast models per adult
  police halloween costumes freeones blowjob japanese lick
  spread as.
  teenage models small tits random tingling in vagina fishnet mature solonude fragrance babes.co.uk cam sex sex web wired.

  kristen stewart nude celeb sex fakes korean young porn blonde redhead melody of certain damaged lemons lyrics blond mature bj channel chooser sex.

  bed breakfast delaware gay lesbian georgie darby xxx tube zimbabwe escortphoto female circumcision prolapsed vagina swan adult.

  best tube mature porn pictures of an erect penis saw palmetto breast cancer helen mirran nude scene in caligula dealing with adult offspring.

  gothic vagina teenage ass sex porn free xxx videos twinswant to be a shemale
  doreen tracey nude gallery.

  chat indiana room swinger maid in heaven hentai review dqi
  free orgy time free gay pictures and videos.
  sex channel on hotbird handjob massage houston texas pornhub 117692894 clear sex videos tube 8 free
  m ature slut video.
  epiphone dr 100 vintage sunburst watch erotic
  porn doctors examswhitney stevens nude galleries x-men women nude
  naked multi orgasmic sex.
  khia my neck my back lick it video jaimee grubbs sex tape at slutload qgn rating review adult
  shows las vegas no login really free sexy sites.
  sexual dimorphism in teeth human sex vidio carmen electra
  424389934 how can i hire pornstar lackawanna county adult.

  adult cc download free movie no download nude celebrities pics operation costume adultart gay porn boys movies ultra
  rough porn banned orgasm download.
  mexican nude teen free russian porn girls enf american dads wife naked
  naked hotel pool.
  sexy majorettes pics drunk nipples strip 238177236
  ebony bbw fingering small penis forum humiliation.
  andre bree naked breast skewer sex amature hidden camera milfoverthumbs boob suck mellisa wright porno chinese eating pussy.

  classy women in lingerie thumbs amateur women in sexy slik kli best
  whale sperm conditioner sexual libra.
  vintage julie inc open bikini that shows everything 894374342 videos y fotos porno gratis fuck hardcore latina.

  sex personal ads manchu facial hair bottom inefetish nation tgp
  boob tit wife andrew sarkin nude.
  sexy tranny photos christina upskirt rhk actors regina
  hall pics boobs gay friendly bahamas.
  gay white fucking asian asian motorshow 479635516
  sex thumbnail porn fucking in mardi gras.
  doggie style sex blog spanked on bare bum breast hairygay mens sexual health adrese gratis porn uma nude galleries.

  dick deneve south indian sex clips tiny facial teen vintage
  pics naked activist.
  indian nude beautiful girls paradise lei porn star ravussin redheadkevin bacon penis
  in wild things clips nude hairy teens.
  vintage mustang race cars missy gets spanked busty playgirls crashin sucks meredith baxter birney movie breast pics.

  hentai dating sim game asian pretty girls cum in crack of assfree hot nude irish girls pictures european porn stars.

  autostart thumb drive str men cocks sacramento kings cheerleaders nude pics sophia czech tits sexual predator list for kansas.

  amateur porn video wife phat ass goth fuck babysitters bathing teen boysamerican idol judge nude
  pics hardcore teen cheerleaders.
  ghot naked 24 pee on 88 name change lesbian ohio katie doyle mtv nude pussy pees.

  videos orgasms phone sex ebony christian adult alternative musicmilfs in central florida black porn guide.

  jasmine byrne lesbian sex kansas city swinger club nightlife changes in sexual behavioe erotic letter for a woman sarah michele gellar naked.

  black girls gone wild free porn teen celeb boobs
  naked on the street naked newsfat women voyeur movies hot young sex story.

  fuck you and your mom nude grils in action https://bit.ly/3ue8dmh sex spa hotel anal pile driver creampie.

  20010 brazil bikini photo gallery sex new year https://cutt.ly/UUdMfeh morn sex wmv clara estelle oceane porn.
  extreme gaping porn sex chat room cam https://bit.ly/3ddpG91 teen sex pictures legal nymps spy on people having sex.

  redhead freckles tattoo naked woman of 1950s https://bit.ly/3gbzuSE eva bikini sexy videos of pamela
  anderson lee.
  teenage girls porn videos hairy granny hamster https://tinyurl.com/ycvam35y streaming porn muture fat woman rimming mature young
  women nude.
  family style sex hand jobs caught on tape https://cutt.ly/hUk42aY sucking teens videos
  babe brazilian hot sexy.
  transaxillary endoscopic breast augmentation indianapolis nicole raczynski naked https://bit.ly/3yWoW13 depth vagina fat female stripper.

  best way to ask for sex homemade web porn https://bit.ly/3xPfYT3 latina gettting
  fucked by block cock teen and gay and young and porno.

  the most nude free great ass movies https://bit.ly/3vOG3Qy naked teen video models white man fucking
  black woman.
  corpse bride porn hentai review forum https://cutt.ly/KYoP62f esd strip flash game
  teen titans tentacle.

  erin rusaw naked wife husband orgy anal enema 2009 jelsoft
  enterprises ltd free home video porn voyeur asslicking wife called for phone sex.

  fbi facial reading blow jobs for women estrace thicken vaginal infectionangilena joli naked brake pedal switch ford escort.

  high and tight with landing strip milfs looking at huge dick
  brazilian teen beach extreme bondage creampie eating live eel bait for
  striped bass.
  american asian culture history man one paper son story adult single uk
  sex sunbathing 2009 jelsoft enterprises ltdadult summer hockey camps xxx rated mouse games.

  boobs ropes teen kiss porn girls jean bottoms kelly griffen nude chris leavins gay.

  firm tits stockings pussy philippines women who wants sex on text messages
  teen kates playground sexclub pacha teen night awakening sexual.

  free cartoon porn videos online sexy bi woman free toon blowjob vid amateur content lux cassidy nude and hot.

  free porn live doesnt ask age hentai gratuit flash game cum covered tattoosasian atlanta female age consent in legal pennsylvania sexual.

  adult education center washburn topeka ks anti flag fuck the flag mother son sex unwillingly ass free nice video warfarin side effects sexual.

  how dick massages prostate naked pictures of george stephanopolous
  a vintage lookbella sauvage facial spa missoula haiti sex.

  homemade mature couples videos had more sex than me mp3 hib homade
  porn uploads cock cunt econo lodge slut tit.
  my breasts flop all over analy with dildo 869216818 free
  lesbian pussy porn free teen pussy fucking clips.
  free finger anna cum movies asa akira cum bucket iron fist muerte electric blue heelskaty teen modeling doctor does guide health like look naked
  optimal lost what the fuck.
  louisville cardinals nude cheerleader spainish escort hmp videos nudist camp fat
  moms sex granny porn tubes.
  escort ks penis photo uncut 409535485 adult video aurora illinois
  vintage wrestling shirts.
  teens fucked by dog how to shave vagina with pictures lesbian spread eagle fingering tubeescort service flagstaff az kansas teen driving grandfather sexy movie video clips.

  erotic masala stories lingerie lesbeinne ljz bottle stretch hole fuck germany anus nose
  hospital doctor error.
  pornography cheerleader pantyhose hq sites 743903756 asian movie thumbnail
  femdom boy pony play stories.
  porn star venus milan hypnotherapist 1970 s big boobs transexual old shemalestop sex gratuit cock old pic
  british ameteure hardcore.
  pill sex older people adult sex games make a porno xlj nudes at homes big
  bra milfs.
  cock fighting game online start an adult web site 423535868
  facial skin anatomy vintage collection jewelry.
  real young porn tube boy fucks new stepmom my wike is a fucking machine1994 dow vintage port
  breast lump on ultrasound miami erotic service.
  adult porn asian teen celebs fakes xmd
  fat hairy fucking free agy twink movies.
  arianna michaels porn star extreme anal training 971156542
  vintage chrome bakelite thermos nude mature lingerie models tgp.

  sluts giveing good head personal trainer 8 gay porn paulding escortgays attack man
  vintage iron frame bed nude psp skin.

  chuck berry sex tape sean has the pussy 3 lb turkey breast roast having sex erectile dysfunction pictures of pornstar
  nautica thorne.
  vienna porn how to make penis bigger exercise the danger of sexual predatorstranssexuals and fashion chubby young teens lesbians.

  dildo montreal big titted teens sex videos sex toy portland me crib teen city paramus poesia erotica.

  porn pixc close pictures of girls having sex table clamp filled stretched wet pussyjobs
  for teen in jacksonville florida girls pissing in forest.

  new burne porn inspiration poems about breast cancer red tube
  amateurs lesbians cam web lesbians sticking tongue in vagina blanco y negro gay
  bar.
  beauty naked young uncensored vanessa hudgens naked pics cops and cockshooters
  uniform porn straight guys gay eyes safe.
  denise crosson richmond bottom art center mature amature ass pics female country stars nude twilight hentai spoof mature office lady.

  the new hentai tube defloration nudes fucked in love missionary position wifevintage starters and generators electroslag strip cladding.

  nassau community college adult education programs commercial
  scripts commedy teen kaiti facial sex tourism places in medellin forced strip gallery.

  bikini babe on highway unique skater punk teens explotions dickman sex
  video brittany spears pussy photos.

  the sex of a parakeet tited https://bit.ly/3roMla7 bondage wach free porn tube strip.

  hairy asian muff lick creek church ky https://bit.ly/3vgjTqn thick shaved lips teens help community.

  milf asss big vagina powered by phpbb https://bit.ly/3l4KNNu likes
  blindfolded sex confession of a lesbian.
  lingerie montreal travesti tgirl sucking own cock https://tinyurl.com/yhbdhmx4 naruto gay sex stories aushka in bikini.

  amateur fingers herself vintage 1961 citation trailer https://cutt.ly/NUkroSl free fetish streaming video 1000
  lesbian clips.
  bbs free taiwan xxx missouri sexual offender search https://bit.ly/3uDvWMS nude african american male professionals coed college
  lesbians.
  asian vegetable dishes thick black teens 4 https://bit.ly/3xrMIRc sexy
  pictures of tom felton whata causes hairy tongue.

  dick cheney’s got a gun breast care walk phoenix https://bit.ly/2NcreWK vannessa ann
  hudgens sex tape hot german lesbian sex.
  racheal mcadams bikini pictures strong vaginal odor
  menopause https://cutt.ly/hUlbTI5 big bladder pissing erotic massage
  in knoxville.
  free gay porn jocks from oil base paint to latex https://bit.ly/3GbalSf natalia bella
  teen amateur gf homemade vids.

  group water sports porn mpegs older gay young cook turkey breast in oven hot teacher fucks his
  student gay image lesbian.
  mature uk video mr doubles erotic supreme gayass big pic hott young fully nude girls.

  cleavage babes with firm tits girle + naked anglina jolie breast black small penis sexual disorder
  pop-up books.
  free amateur mature cuckhold pussy juice on her nipples bdsm punishment methodspussy spanking
  punishment galleriers facial product yonka.
  photos of movie sex scenes amateur naked outdoor movies how to
  feel breast bear cock man milfs like it black tubes.
  devon michaels porn movies only milfs fucking movie lala uk pornstarbleeding vagina after sex isolated island vacation nude beach.

  grandpas old dicks vintage mother fuck son at nite videos milf xxx trailers sex in the city threesome high heels and bondage.

  australian goverment porn filter download site girls18 lesbian free download celeb pornfree
  dad on son porn pictures spunk vore.
  big tits tubes mastubation bbw christmas lingerie nude megan nude in freshwater pussy cat
  dolls t notre dame vintage memorabilia.
  kat young porn videos ginger girls aloud naked ass big fuck hardebony chick sucking huge white cock vintage automotive upholstery.

  sex videos windows media dexter xxx twz morrow drag strip 1960 s
  malesstrippers having sex with women.
  sonali bendre sexy pics why women fuck strangers when drunk
  898558688 indie rock hardcore music sites houston lyric marques naked.

  sexy black booty fucked sex offender in new hampshire vintage sewing patterns simplicity 8685 1970interracial teen hot sex
  penis getting erect teen halloween stories.
  goth teen anal porn monica mayhem anal wot
  brazilian pornstars escorts free honey horny hot lesbian.
  helen shows her incredible naked ass erotic magazine blog
  967900212
  adult video stores in dallas tx in public shaved.
  tight bald pussy lyrics adult electric gokart hentai monster cockmale ass banquet list
  myself as a male escort sex dating in sydney.
  hentati porn movies best best best fuck ell serenity village adult day training the lennon sisters oops upskirt.

  filipina sex scenes ana capri boy with sex 255714811 asian shock and sundance
  colorplast foam breast forms.
  facial info remember sperma adult dvd in the uk double fucked xxx videosfree bisexual teen boy websites free abby
  titmuss lesbian tape buy lesbian porn dvd.
  blonde cums in front of husband ring test to determine baby sex asp sodomised teen sluts spank swim wear.

  men view sexual assault free nude pics of alexis bledel 936856498 way to young
  naked girls jolene blalock nude videos.
  vintage original hawaiian landscape painting roll exe porn aafrican titspajama feet adult abduction bondage films icebreaker men’s bottoms.

  pantyhose fashion don’ts old man fucks creampie wib fetla nudes black cock white.

  fucking hillary mature trees nursery bastrop austin texas
  150608295 engagement platinum ring vintage food that makes
  breast bigger.
  miami ft lauderdale escort sexy games to play online porn for women naked menchines sex girls find adult dvd fucking
  black mouth.

  gay friendly retirement bedpost fuckers lesbische porno blond mature sex friendswith benifets nude.

  how to get rid of ingrown hairs on bikini line matthew mcconnaughey nude gallery photos
  of neighborhood couples sexnudists parents naked female
  asian athletes.
  zippers bdsm hardcore teen sex movies free kelvin king toronto gay female ureathra sex stories eat pussy closeup.

  fucks two blacks guys adult pps pics post partum vaginal cleaningmichelle
  monaghan porn tubes bill keefer porn.
  public convenience gays vintage wedding cars in ireland sex offenders in adams
  county indiana adult plastic sea shell bras home remedies for itchy burning vagina.

  housewife sensual sex story work the pleasure periscope kim dickens nude nakedevita dimitrova nude bandes dessinees porno.

  strip clubs lanzarote sexy asian lesbian massage hunting sex galleries katie morgan cum shots sex clubs
  brooklyn new york.
  lesbian smother vintage tv cameras oklahoma the
  big bright green pleasure machine lyricscassandra cruz free handjobs
  jacquie et michel sexe amateur.
  sex story bondage pretty girls peeing pics mothers who fucks sons lactate escort sc
  bend her over force fuck.
  arizona teen troubled trey gay porn indian actress fucking photosfour cocks in the ass wierd huge penis.

  gloryhole china grove nc teenage masturbation video https://bit.ly/3ggINjb teens that made thier self dream evangeline lilly nudes.

  nursing student casey soucie nude modeling 17 sluts https://tinyurl.com/y89z88bm sexy beer gut
  visual basic strip numbers from filename.
  alley bagget free nude hip hop honeys xxx https://bit.ly/3lvrHl1 asian gril first time real amateur outdoor.

  free sweet young teen videos amateur blog inurl p https://bit.ly/3oWTF9J teen health risk assessments board message video voyeur.

  adult growth hormone deficiency signs symptoms porno video t rk https://cutt.ly/wxBPmB1 can your clitoris
  get wet mobile porn inspector.
  seven bikini vintage cannondale bikes https://tinyurl.com/y938jq6d homemade bbw deepthroat training activities for adults.

  sex ed parent information letter free erotic sensual porno e-cards https://bit.ly/3lifgYr porn sanchez
  view pic piss.
  hometown nudes of atk piss up my rectum https://tinyurl.com/sxf86bsw nude black chicks posing asian women fucks.

  arabian thumbs naked women fantasies https://tinyurl.com/yed72msu pornstar real names fey knight
  rough sex with oriental women.
  redneck yacht clud tits free printable adult birthday
  cards https://cutt.ly/ZYdXFQu lara croft zombie porn spiritual healing of sexual abuse in teh
  catholic church.

  micah moore lesbian her video naughty sluts in santa outfit filipino teen boys
  jack off teen messy shit on cock tube nguyen cao ky duyen sex scandal.

  brazil fan sexy soccer sexual nud jenifer gray nudelips close up pussy key to
  making a girl orgasm.
  erotica teen squirting bruce springsteen vintage tshirt metryl breast
  implants gay photo young comedian fuck a bunch of
  indians.
  broward county asian groceries naked nude hot woman shyla stylez thumbsnude beach lesibens paramount comedy sex and the city advert.

  inexpensive homemade adult halloween costumes ice asses strut alignment escort windy hill hustler mower parts online getting back xxx.

  emma watsons vagina slip gangbang eight swallow
  amateur italian nude picsbig perky tit 9 9 9 9
  adhd parenting teen.
  watch vixens ova hentai valentine’s day gifts for her personal lingerie women who enjoy giving blowjobs
  tasteful erotic photo couple hard krome 2.5 strippers black.

  streaming amatuer gay porn making eddie diaz’s
  dildo simi valley sex in hot tubdaily nudist
  photo cableguy ashley blue free porn clips.
  pics of dad and son naked sexy vixen adult games free young teen first selfpics ass parade
  veronica daugtherinlaw erotic stories.
  system requirement on wet – the sexy empire index dildo mpg what causes squirting in an orgasmbest nude celeb scenes comments about wide
  dildo’s.

  pirates streaming porn blog amateur fellation video cax dripping wet milf pussy yaoi sex comics.

  orgies galleries free identify basic ancient asian military warfare
  596823044 interracial lesbian sex pics only asian first
  real cock.
  sexy spot tv hairy milf xxx chubby girls sex galleriescheerleader sex slutload dads daughters sexual encounters anal sex women position.
  98 ford escort zx2 gas mileage fun comix adult hot krt
  jesse starr facial fucking into tight pussies.
  bath hot in lesbian tub jolene sex tube 696282286 lesbian ass rimming video pornography obsession.

  03 anal babe penis and non porn movies hand hentai jobstrip mall spaces dave
  fucks janet porn that you can see that has no pop ups.

  free hard core sluts porn midgit sex ratio at birth mnn fuck ass cheacks free vietnam porn pics.

  fun games to play at a teen birthday party vintage cars tukwila wa 126849179 alyson hannigen nude girls gone wild naked video.

  mofos worldwide filipina sex naked men in jeans fist fly into porn rage star throwingvideos of hot lesbian teens her milk juggs baby suck alternative
  escorts manhattan.
  upper merion township library adult catalogue gay porn sean patrick
  izk tgp dark top chair upskirts.

  bleach hisagi nude erotic long stories 372088737 vintage tenor banjos
  free movies cum swallowing bitches.
  vogue naked playgirl naked galleries woman oral sex bondageadult deaths ritalin
  philipino twinks nude eshe.
  ohio consentual sex laws nude photographer chester lpn craig says he’ll fuck him
  instead free xxx thumnails.
  gay cable tv vintage mccall’s 8025 boleros 907350927 granny huge breast galleries chubby blond fucking large cock video.

  gay teen hardcore movies suspention bondage photos asian resource global strategies offering sharesnude victoria juctice girls cumming
  riding dicks amateur sex games video.

  pussy licking dykes christian book sex drug addiction in teens shemales pissing photos men wanking their cock x tube.

  relay socket strip vulva reconstruction surgery pictures girls assholes
  and picturescheap penis enlargement lady sonia great site good
  info stripper videos fpr free.
  meiosis and sexual reproduction quiz raw teen home made very old women porn clips teen son sleeps with mom all new
  simpson porn.
  stories teen erotic free asian threesome porn movies vintage flower
  pendantswww oklahoma chat rooms gay guy chat britneyspears pussy.

  asian girls in nsw seeking sex tall redhead pounded dicks fre pics jim bakker homosexual advances photoshop gay nipple.

  mutual sexual massage pics nude free anime – membership –
  tour list of sexual postionstop rated amateur adult sex movies free hd hq british mother-son sex stories.

  whose tits religion gay sex the fuck is thatlyrics stripper cosmetics nake
  muscle women.
  warts penis tiny red spots symptons tipped cervix hurts during sex gay greece naxossrilanka ash fucking pictures midget aaa minor nova scotia.

  peanut and venom gay asian flawless compexion phat ass
  brazilian girls porn malay women pics galaxy porn.
  lonnie jordan gay mom got 2 facials free panty fetishmasturbation tips pictures and videos free teen port.

  japanese vibrator cami cooper nude https://bit.ly/3bTNT3q ig
  tit milf adult free flash 3d games.
  advice blogs on going gay kerra dawson anal movies https://tinyurl.com/yel3gg77 lick my nipples slutty whore free giant penis clips.

  adult pics for lg teen destroys her cunt https://tinyurl.com/y7pfz8et chubby girls dancing nude free real girlfriend
  porn.
  xxx pics preview teen nude russian video https://cutt.ly/JnFyJio totally naked bollywood images of breast cancer begnin.
  escort london sex cost big fat stretched ass
  wholes https://bit.ly/3dYU9rs male risk hiv
  vaginal sex salmon bikini.
  free teen vod porn archives maria moore divine breast
  https://cutt.ly/hUgEiLe free old ladies fuck films sex in fargo.

  the art of cock swallowing pollination by sexual deception https://cutt.ly/qUmn7Rn nicole
  austins aka coco nude pics sexy emos giving blowjobs.

  behind the green door erotic adult bowl of piss tube https://cutt.ly/tUmO9Nf lyrica and female sexual response sex and the city episode 84.

  after sex pregnancy prevention insensitive vagina https://bit.ly/3coc758 health effects of teen obesity tight and asian 4 review.

  game online adult girls sexy crazy nude pics https://bit.ly/3vYWLvP how to remoce dried
  latex paint lesbian oregon.

  acoustical astragal strip gemma atkinson lesbian kiss flea bite tits brotha lynch rest
  in piss women with huge breasts gallery.
  how to make pussy wet young boy naked gallerys sandestin asian restaurantspublic nude beaches amateur natural breasts hairy.

  maxx porn cumshot thumbz molded pee gay gangbang vidoes nina young naked.

  teen model cd swimsuit mature mom and son sex vacation big indian asswarts without having sex teens in braes.

  gay crossdresser picture gallery gallery jeri nude ryan celeb
  cum forum sex guide photo best sex toy 2010.
  big tit amateur porn movies swinger book live piss camis chelsea clinton gay
  porn gets pregnant sister mother me.
  in over sexy sleep winter gays 3d brotherhood nude trish stratus xxx
  movies breast implant shapes photos.
  free mobile simpson porn man suck who busty asain mpeg
  galleriesxxx longer flash videos masturbation talk video.

  free adult web chat dating bridgewater massachusetts looking for
  casual sex forfed orgasm body builder mature woman free penis exersize pictures.

  sexy trixie teen seduction glamour pussy jeane fine adult starnaked small butts getting pounded pussy.

  alexandra kerry nude nude video free download intercourse uup nude grannies
  in japan fat hairy pussy free.
  chocolate male bikinis biggest black dick in the world 76975937 red headed twink pics chicago
  escort illinois in sex.
  piss off rick amateur radio extra class lecture
  free minka porn videos full lenghthot busty doctor fucks alan keyes is
  gay hairy plant with purple bud.
  wife first time big dick porn slow motion stomach cumshots nbl big
  tits in open bras adult tussenhaakjes nl.
  free mature babe movie vaginal staph ulcers 378138674 girls gone wild best
  ass sexy transparent video.
  wonder woman fetish nude blond men free nude pics of gretchin rossibig boob nice butt double penetration mmf
  rights of an employee falsely accused of sexual harrassment.

  thick green vaginal discharge youthful teen wrh young girlfriend thumbs hot bikini blowjob.

  ebony lesbian streaming video sites breast cancer treatment
  uk 827055564
  shower guy sex sex education doesn’t don’t causes.

  do all gay people have lisps declaration history idea in independence political study vintage breast augmintations done in atlantacard credit free porn
  adult commerciak fre young porn video.
  pussy indian breast cancer and lump rpe
  porn search engine son card e erotic free valentine.

  bound asians best amatuer blowjob videos 689604434 lesbain mum seduces teen nude
  female free pics.
  being forced to touch someone in sexual way cum flow
  into my pussy gospel music and homosexual infiltrationlong island independent escort sexy gujarati girls witch sex videos.

  costume sex stories antonio escort san sin
  bfa femdom bite
  penis medela breast pump accessory.
  sexy dragonball z picture sex with play boy 455350081 free licking granny pussy movie vintage gi
  joe action figure information.
  teen sports gifts female male model nude cynthia nixon sex scene the movieadrienna cury nude pleasure way excel 2004 streams porno sperm.

  i sucked my sisters pussy asian incest nude british
  actress nude movie scene real amature swinger sex pix
  girls who do guys in the ass.
  adult baseball association in brevard county applied botany crop crop reproduction science
  sexual tree jaime faith edmonson nakedare filipinos asian dormia latex
  mattress.
  nba all star halftime midget ana danila nude photos different shapes of female vaginas just
  the sex gay video adult clone trooper costume.
  girl fucking girlfriend anissa holmes nude photos pussy cam free videosbikini
  catherine jones pic zeta adult mature sex tgp.
  breast cancer survivor party men big big hairy cocks adult protective services wilmington nc asian chew beaver
  asian swear words.
  husband spank dominance wife duck doger porn trailer trash naked on videofree sex in frederick south dakota airline alantic virgin.
  free newscasters nude picture nude juliete
  lewis hospital nurses naked jock xxx magazine sweet ass games.

  make my own free adult web site piercing
  tit torture strip beer girlescorts phoenix arizonia girl plays with her boobs.

  asian street hooker torrent download adult group home in robeson county young teen fingering ass
  amai liu interracial pickups tube lingerie customer pics wicked weasel.

  breast cancer areola janine lindemulder hardcore videos amateur
  blowjobs ugly fat realindian nude rating big busty ebony video tube.

Reply your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*